Thuis ProductenHet Kabinet van de machtsdistributie

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet

Certificaat
China Wenzhou Xinchi International Trade Co.,Ltd certificaten
China Wenzhou Xinchi International Trade Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet

Low Voltage Power Distribution Equipment Switchgear Panel / Switchboard Cabinet
Low Voltage Power Distribution Equipment Switchgear Panel / Switchboard Cabinet Low Voltage Power Distribution Equipment Switchgear Panel / Switchboard Cabinet

Grote Afbeelding :  Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: suntree
Certificering: CQC2015010301795784
Modelnummer: Xl-21
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 2000$
Verpakking Details: houten bx
Levertijd: 20-30
Betalingscondities: T/T, D/P, D/A, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs /month
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

LV van de machtsdistributie Mechanismecomité

,

Het elektrokabinet van de Laag Voltagedistributie

,

Elektro Laag Voltageschakelbord

De distributiemechanisme/Cel van de xl-21 vloer-type laag voltagemacht


Productiebeschrijving
De XL zwakstroomdistributiedoos is geschikt voor hoofdgebruikers zoals elektrische centrales, hulpkantoren, industriële en mijnbouwondernemingen, en wegtunnels. Aangezien een voedingsysteem met AC 50Hz-60Hz, het werk voltage 380V schatte, schatte werkende stroom tot 630A, en de brekende capaciteit tot 15kA, het verstrekt machtsomzetting, distributie en controle voor het materiaal van de machtsdistributie zoals macht, verlichting en ventilators. Kan overbelasting, kortsluiting en lekkagebescherming bieden.
De XL zwakstroomdistributiedoos bevat 2 Twee installatiestructuur: Binnendoosstructuur (beschermingsrang IP30), Openluchtdoosstructuur (beschermingsrang IP65). Gemakkelijk te installeren, economisch en praktisch, zijn er altijd geschikt voor u

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 0

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 1
Productcode:

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 2
De dienstvoorwaarden:

 

Normale de dienstvoorwaarden van mechanisme als volgt:
Omgevingstemperatuur:
Maximum +40°C
Maximum 24 urengemiddelde +35°C
Minimum (volgens minus 15 binnenklassen) -50°C
Omringende vochtigheid:
Dagelijks gemiddelde relatieve vochtigheid minder dan 90% in binnen (openlucht meer dan 50%)
Maandelijkse gemiddelde relatieve vochtigheid minder dan 90% in binnen (openlucht meer dan 50%)
Aardbevingsintensiteit minder dan 8 graad
Hoogte boven overzees - niveau minder dan 2000m
de neiging van het materiaal met de verticale oppervlakte geen 5° zal overschrijden

 

Dit product zou niet in de omstandigheden van brand, explosie, aardbeving en chemische corrosiemilieu's moeten worden gebruikt.


Technische beschrijving:
Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 3


Ontwerpplan:
Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 4

Producteigenschappen:

Van het de Distributiemateriaal van de laag Voltagemacht het Mechanismecomité/Schakelbordkabinet 5
Binnendoosstructuur (beschermingsrang IP30)
Het kader van de distributiedoos wordt gemaakt van koudgewalste staalplaat door te buigen en te lassen (Steun voor douane). Na het bespuiten procédé, heeft het goede anticorrosieve prestaties. De interne installatiestralen en de installatieraad worden gemaakt van met een laag bedekt of koudgewalste aluminium-zink staalplaten voor galvaniserende passivering. De enig-opgeruimde schuimlijm is in bijlage aan de binnenrand van de deur om directe botsing tussen de deur en het dooslichaam te verhinderen, en ook het beveiligingsniveau van de deur te verbeteren. Zowel kunnen de grondplaat als de hoogste plaat van de doos voor de gaten van het kabelknockout worden gereserveerd om kabelingang en uitgang te vergemakkelijken. De kant kan met de gaten van de hittedissipatie of de open vensters van de hittedissipatie volgens gebruikersvereisten worden uitgerust om interne gas en vochtigheid te verdelen. Het kabinet kan op de vloer, muur worden geïnstalleerd of volgens gebruikersvereisten worden ingebed. De floor-mounted distributiedoos is uitgerust met het opheffen van handvaten op de bovenkant en aan beide kanten van de doos voor het opheffen en installatie. De grondplaat van het dooslichaam is uitgerust met het opzetten van gaten of de voetplaten aan beide kanten van de doosbodem zijn ter plaatse geïnstalleerd. De aan de muur bevestigde distributiedozen en de ingebedde distributiedozen zijn uitgerust met het opheffen van handvaten bij geschikte posities aan de bodem en beide kanten van de achterbovenkant van de doos voor het opheffen en installatie. De deur kan met enige deur of dubbele deur voor gemakkelijke onderhoud en installatie worden geopend.

2. Openluchtdoosstructuur (beschermingsrang IP65)
Het kader van de distributiedoos wordt gemaakt van roestvrij staalplaten door te buigen en te lassen (Steun voor douane). Na openlucht het bespuiten procédé, heeft het goede anticorrosieve prestaties. De interne installatiestralen en de installatieraad worden gemaakt van met een laag bedekt of koudgewalste aluminium-zink staalplaten voor galvaniserende passivering. De enig-opgeruimde schuimlijm is in bijlage aan de binnenrand van de deur om directe botsing tussen de deur en het dooslichaam te verhinderen, en ook het beveiligingsniveau van de deur te verbeteren. Als er secundaire componenten op het paneel zijn, wordt een dubbele deurstructuur goedgekeurd. De buitendeur is een glasdeur, en de secundaire componenten zijn geïnstalleerd op de binnendeur. De werkende status van het materiaal kan worden waargenomen zonder de buitendeur te openen. De gaten van het kabelknockout zijn gereserveerd op de bodem van de doos om kabelingang en uitgang te vergemakkelijken. De kant kan met de gaten van de hittedissipatie of de open vensters van de hittedissipatie volgens gebruikersvereisten worden uitgerust. De bovenkant is uitgerust met een rain-proof hoogste dekking, en het voor lagere deel van de hoogste dekking heeft een gat van de hittedissipatie om interne gas en vochtigheid te verdrijven. De floor-mounted distributiedoos is uitgerust met het opheffen van handvaten bij geschikte posities aan de bovenkant en beide kanten van de rug van de doos voor het opheffen en installatie. De grondplaat van het dooslichaam is uitgerust met het opzetten van gaten of de voetplaten aan beide kanten van de doosbodem zijn ter plaatse geïnstalleerd. De aan de muur bevestigde distributiedoos is uitgerust met het opheffen van handvaten bij de bodem van de achterbovenkant van de doos en bij geschikte posities aan zowel kanten voor het opheffen als installatie. De deur kan met enige deur of dubbele deur voor gemakkelijke onderhoud en installatie worden geopend.

3. Busbar systeem
Belangrijkste busbar wordt gesteund door steunen te isoleren. De isolerende steun wordt gemaakt van vertrager met hoge weerstand, de legeringsmateriaal van de hoog-vlamppo, met hoge isolatiesterkte en goede self-extinguishing prestaties. De doos is uitgerust met een onafhankelijk PE beschermend aan de grond zettend systeem en een neutrale leider van N. Neutrale busbar en beschermende aan de grond zettende busbar zijn tegelijkertijd geïnstalleerd in het lagere deel van de doos, en er zijn gaten op de PE en n-rijen. Het beschermende aan de grond zetten of de neutrale kabels van elke kring kunnen dichtbij worden verbonden. Als de n-draad en de PE draad door een isolatie worden gescheiden, worden de n-draad en de PE draad afzonderlijk gebruikt. Als in een four-wire systeem in drie stadia, de neutrale bus en de beschermende aan de grond zettende bus hetzelfde vervoer per bus (PENlijn) delen.
 

Contactgegevens
Wenzhou Xinchi International Trade Co.,Ltd

Contactpersoon: sales17@chinasuntree.com

Tel.: +8615067840824

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)